Quisque mattis, ligula eget lobortis elementum, libero risus dictum lectus, tempus aliquam augue augue in arcu. Duis feugiat accumsan urna in adipiscing. Pellentesque varius nisl nec nulla placerat id semper ligula feugiat. Nunc posuere, orci non scelerisque molestie, lorem lorem ultricies dolor, quis lacinia diam leo vitae enim.
A márkás fényvédő veszélyesebb
2011.07.12

A Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) kilenc, Magyarországon kereskedelmi forgalomban kapható, közepes erősségű fényvédőt vizsgált meg összetevők alapján és a Biola, a Lavera és az Ilcsi termékeit találta a legjobbank  - közölte az egyesület kedden az MTI-vel.

E-számok - tényleg félni kell tőlük?
2011.07.04
A laikus jóakarók tanácsa, hogy lehetőleg kerüljük az olyan élelmiszereket, amelyek túl sok „e-számot” tartalmaznak. Jogos is, meg nem is, ugyanis e-száma az aromákon kívül szinte minden élelmiszer adaléknak van. Melyikekkel kell különösen óvatosan bánni?
Rúzsba kötött mérgek
2011.07.04
Egy kanadai tanulmány 49 ásványi alapanyagú kozmetikumot tesztelt, amelyek mindegyikében megtalálták olyan toxikus nehézfémek nyomait, mint az arzén, a kadmium vagy ólom, de egyik csomagoláson sem helyeztek el figyelmeztetést. A legveszélyesebbnek a szájfény bizonyult.
Stevia, a csodacukor
2011.07.04
Dél-Amerikában évszázadok óta ismerik és használják édesítőszerként, Európában csak az utóbbi néhány évtizedben került az érdeklődés központjába, pedig már a II. világháború utáni cukorhiány idején is megfelelő helyettesítőnek bizonyult.
Hat kerülendő szépségipari vegyszer
2011.07.04

Ahogy az ételeinken átnézzük az összetevők listáját, szokjunk hozzá, hogy kozmetikai termékeinken is végezzük el ugyanezt. Ártalmatlan, természetes higiéniai és szépségápolási szereket találni nehezebb, mint gondolnánk. Persze lehetetlen elkerülni az összes gyanús vegyi anyagot, de akad jó néhány hozzávaló, amely egészségünket és környezetünket is veszélyezteti.

Piactér
  • Cégek
  • Termékek
  • Szolgáltatások
Elérhetőség
Kedvenc linkek
Archívum
  • << Augusztus / 2019 >>
eOldal.hu, 2007-2018 © Minden jog fenntartva. | RSS