Quisque mattis, ligula eget lobortis elementum, libero risus dictum lectus, tempus aliquam augue augue in arcu. Duis feugiat accumsan urna in adipiscing. Pellentesque varius nisl nec nulla placerat id semper ligula feugiat. Nunc posuere, orci non scelerisque molestie, lorem lorem ultricies dolor, quis lacinia diam leo vitae enim.
Kozmetikumok újrahasznosítása
2011.07.05
Természetes kozmetikumokra váltani gyerekjáték. De hogyan kell helyesen megszabadulni a lejárt szavatosságú, használt sminkektől?
Hogyan takarékoskodjunk az üzemanyaggal?
2011.07.05

Néhány praktikus jótanács a környezet- és pénztárcakímélő vezetéshez.

Nyaralás és szuvenír ésszel
2011.07.05
Vakáció, nyaralás, utazás - az év lazítós, könnyedebb időszaka, az ember szívesebben elengedi magát, hogy minél több élménnyel és persze szuvenírekkel feltöltődve térjen vissza a szürke hétköznapokba. A reklámok csábítása azonban nem csak pénztárcánkat, de a környezetet is megterheli. Mit tegyünk és mit ne, hogy elkerüljük a csomagolópapír-hegyeket és a hirtelen felindulásból összevásárolt értéktelen vackokat?
Mentsünk fákat - ültetés nélkül
2011.07.05

 

Nem kell odaláncolni magunkat a fákhoz, ha meg akarunk menteni néhány erdőt a kivágástól, elég, ha megszívleljük a következő tanácsokat.
Fények az éjszakában
2011.07.05
Nyári éjszakákon kevés érdekesebb és romantikusabb program akad a csillagos égbolt megfigyelésénél. Pislákoló fényük tudományos felfedezéseket segített elő, útba igazította a hajósokat, megihlette a költőket. Manapság elég sokat kell utazni azért, hogy zavartalanul nézhessük őket.
Piactér
  • Cégek
  • Termékek
  • Szolgáltatások
Elérhetőség
Kedvenc linkek
Archívum
  • << Augusztus / 2019 >>
eOldal.hu, 2007-2018 © Minden jog fenntartva. | RSS