Quisque mattis, ligula eget lobortis elementum, libero risus dictum lectus, tempus aliquam augue augue in arcu. Duis feugiat accumsan urna in adipiscing. Pellentesque varius nisl nec nulla placerat id semper ligula feugiat. Nunc posuere, orci non scelerisque molestie, lorem lorem ultricies dolor, quis lacinia diam leo vitae enim.

Fotópályázat a hüllők és kétéltűek védelméért

2011.07.04

A kevésbé szeretett, de ökológialiag fontos állatfajok megismertetése és védelme érdekében közös fotópályázatot hirdettek, a beküldők között pedig értékes ajándékokat sorsolnak ki.

A hüllőkről, kétéltűekről készített képeket a szerző, a lelőhely és a dátum megjelölésével a toth.mihaly@science.unideb.hu e-mail címre várják, nemcsak hazánkból, hanem az egész Kárpát-medencéből. Az állat azonosítását a Varangy Akciócsoport Egyesület szakértői végzik majd.
2011 júniusától a legértékesebb képek a hónap fotója címet nyerik el, a fotókat a varangy.hu honlapon, illetve a program Picasa albumában (https://picasaweb.google.com/115837198053080369515/LassAlkossGyarapits) lehet megtekinteni. Egy pályázó több alkalommal, több képet is küldhet, de az egy helyen, egy fajról készült fotók egynek számítanak.
Tárgyjutalomban részesül a legnépszerűbb képek szerzője, a legtöbb fotót beküldő, a legtöbb helyszínről adatot szolgáltató, és a legtöbb fajt lencsevégre kapó résztvevő is.
További információ a www.varangy.hu weboldalon.
Piactér
  • Cégek
  • Termékek
  • Szolgáltatások
Elérhetőség
Kedvenc linkek
Archívum
  • << Július / 2022 >>
eOldal.hu, 2007-2022 © Minden jog fenntartva. | RSS