Quisque mattis, ligula eget lobortis elementum, libero risus dictum lectus, tempus aliquam augue augue in arcu. Duis feugiat accumsan urna in adipiscing. Pellentesque varius nisl nec nulla placerat id semper ligula feugiat. Nunc posuere, orci non scelerisque molestie, lorem lorem ultricies dolor, quis lacinia diam leo vitae enim.
Újrahasználat mesterfokon
2011.07.06
Az újrahasználat abban különbözik az újrahasznosítástól, hogy a hulladéknak kinevezett holmit eredeti szerepétől többé-kevésbé eltérő módon használjuk fel. Mindenki csinál ilyesmit, amikor mondjuk az üres ásványvizes palackba teát tölt. Ennél azonban kreatívabb módszerek is léteznek. Lássuk, mit lehet még kezdeni a vodkával, harisnyával, alufóliával, tojáshéjakkal.
Jó tanácsok grillezéshez
2011.07.05
A szabadban főzőcskézni, sütögetni nyáron az egyik legjobb időtöltés, akár baráti, akár családi összejövetelről van szó. Mivel általában nem mindennapos gyakorlat, környezeti és egészségügyi hatása sem vészes, de egy kis odafigyeléssel a kockázatok csökkenthetők.
Mérgek a gyerekszobában
2011.07.05
A kicsiknek még sokkal többet jelent a saját szoba, mint egy felnőttnek, ez a játék, a tanulás, a pihenés helye. Szervezetük ráadásul nehezebben küzdi le a nap mint nap ránk zúduló vegyi anyagokat, ezért különösen fontos, hogy legalább a gyerekszobában egészséges környezetet alakítsunk ki.
Ökologikus házak – autonóm, nullenergiás, passzív, ökoház, bioház
2011.07.05

Otthonunk szerencsés esetben nem csak egy épület, ahol lakunk. Az építőipar ugyan jelenleg nincs a csúcson, de az egyre szélesebb körben terjedő ökoépítészet és a környezetbarát megoldások talán kivezethetnek a válságból.

Hogyan takarékoskodjunk a légkondival?
2011.07.05
Nem kell megszabadulni a légkondicionálótól, ha környezetkímélőbb módon akarjuk vezetni háztartásunkat. Az alábbi néhány vásárlási és fenntartási ötlettel szintén jó eredményeket érhetünk el.
1 | 2 | 3 | 4 Következő »
Piactér
  • Cégek
  • Termékek
  • Szolgáltatások
Elérhetőség
Kedvenc linkek
Archívum
  • << Augusztus / 2019 >>
eOldal.hu, 2007-2018 © Minden jog fenntartva. | RSS